Kinderopvang Langedijk

Welkom bij de Kinderopvang Langedijk, de plek waar alles draait om het kind!
meer...

Pedagogisch medewerker- Inval

Pedagogisch medewerker- Inval

Vacature inval medewerk(st)ers
Wij zijn op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers die ons team willen versterken. Voor deze functie geldt een enthousiaste, flexibele instelling en een minimale beschikbaarheid van gemiddeld 4 dagen per week (contract 20 uur).

Hoe ziet je werk er uit?

Kinderdagverblijf en peuteropvang
Binnen het dagverblijf en de peuteropvang, ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op jouw groep. Ons pedagogische werkwijze volgens de methode Startblokken is hierbij het uitgangspunt. Je begeleidt de kinderen en ontwikkelt hen spelenderwijs naar zelfstandigheid op een liefdevolle, respectvolle manier die aansluit op de behoefte van het kind. Je stemt dit af met zowel ouders als collega’s en deelt relevante informatie, waardoor er in een sfeer van openheid en vertrouwen wordt samengewerkt. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de realisatie van onze missie: de basis leggen voor de ontwikkeling van baby’s tot zelfstandige, onbevangen kinderen met een positief zelfbeeld.

Buitenschoolse opvang
Naast werken op het kinderdagverblijf en de peuteropvang,  kan je ook ingezet worden op de buitenschoolse opvang. Ben je uitdagend, sportief en creatief dan pas jij goed binnen ons team. Wij werken met verticale groepen, 8+ groepen en we hebben ook een Sport- en spel BSO bij B.O.L in Broek op Langedijk. Onze BSO locaties bevinden zich veel bij de scholen in Langedijk waar ook intensief mee wordt samengewerkt.

Wij bieden je:
  • Een leuke afwisselende baan, waarin ruimte is voor jou als persoon;
  • Fijne en enthousiaste collega's;
  • Een bruto salaris op basis van salarisschaal 6 (CAO-Kinderopvang);
  • Teamuitjes, informatieve avonden met uiteenlopende thema’s, jaarlijkse trainingen en een goede interne begeleiding om verder te groeien in het werk.
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar personeel@kinderopvanglangedijk.nl. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met afdeling P&O: 0226-320208.